Personlig integritet

Job Solution beskytter din personlige integritet, og vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du deler dine personlige oplysninger med os.

Den nye persondatalov (GDPR) trådte i kraft i alle EUs medlemslande den 20. juli 2018. Den har blandt andet til hensigt at beskytte enkelte individers grundlæggende rettigheder og friheder, specielt din ret til beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Job Solution stræber efter at verne om individets integritet som gælder hvordan vi håndterer, lagrer og beskytter personoplysninger.

Med personoplysninger menes alt som kan knyttes til en fysisk person. Det kan være navn, kontaktinformation eller CV.

Vores lagring af personoplysninger baseres altid på lovlig basis som for eksempel aftale, samtykke eller interesseafvejning.

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Den juridiske person Job Solution Denmark ApS (CV nummer: 43339478) er personoplysningsansvarlig som indebærer at det er os som tager ansvar for de personoplysninger som behandles indenfor rammen af vores virksomhed og at behandlingen følger gældende lovgivning.

Hvilke personoplysninger lagrer vi om mig som kandidat?

  • Ditt navn
  • Kontaktinformation som e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Fødselsdato
  • Tidligere ansættelser og roller
  • Foto
  • Dit CV
  • Link til din LinkedIn-profil

Ovenstående personoplysninger giver du samtykke til når du sender din CV til os. Vi lagrer dit CV i 36 måneder og derefter slettes din profil.

Da Job Solution arbejder med headhunting hænder det at vi indhenter personoplysninger fra en tredjepart, eksempelvis LinkedIn. Er din profil interessant kontakter vi dig for din samtykke og eventuelle komplementerende oplysninger som kan indeholde oplysninger.

Som princip anbefaler vi at du ikke inkluderer sensitiv information til os i dit CV da det ikke er nødvendig. Eksempel på sensitiv information kan være etnisk baggrund, seksuel orientering, politisk ståsted, religion, fagforbund eller oplysninger om dine børn.

Ved referencestjek sker dette kun med din udtrykkelige samtykke og Job Solutions rutine ved referencetjek indebærer at ingen referencepersoners personoplysninger lagres længere end nødvendigt.

Samtlige personoplysninger som Job Solution lagrer er med hensigt til rekruttering, headhunting og/ eller search.

Dine rettigheder som kandidat hos os

Du kan alltid kontrollere, flytte, ændre eller begære at få fjernet dine oplysninger ved at kontakte os på info@jobsolution.dk.

Mer information om GDPR finder du på: Datatilsynet.

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her