Har du lyst til at arbejde med os?

På Job Solution leder altid etter dygtige rekrutteringskonsulenter og sælgere som brænder for at udvikle sig selv og sine omgivelser.

Bliv en del af os

På vores kontor i København drives vi af at levere kvalitet i alle led, både for kandidater og kunder. Udover at fokusere på vores kernevirksomhed, ønsker vi at tilpasse os det vores kunder har brug for. Dette bidrager til en konstant udvikling og læring, hvor nye muligheder dukker op som resultat af gode leverencer.

Vi er en relativ ung virksomhed i Danmark, men har siden opstarten haft en stor vækst. Hos os spiller trivsel en central rolle, og vi har medarbejderne i fokus.

Har du lyst til at udvikle dig indenfor rekruttering, og mener du at du kan bidrage med noget til vores fantastiske team? Læs mere om de forskellige roller!

Søg i dag

Vi leder altid efter nye, fantastisk medarbejdere til vores afdelinger. Send en ansøgning i dag, og du vil høre fra os inden længe!

Ansøg nu

Talent Sourcer

I rollen som Talent Sourcer hos os på Job Solution arbejder du dagligt med search og headhunting af kandidater til vores kunder. Vi arbejder med et bredt spekre af brancher og stillinger. Som Talent Sourcer får du indsigt i og forståelse for forskellige brancher, som giver muligheden for at bygge et stort netværk.

Som Talent Sourcer hos os arbejder du til daglig tæt med ansvarlige Account Managers, samt i team med andre Talent Sourcers. Vi har fokus på at skabe en fællesskabsfølelse, og arbejder derfor mod teambaserede mål. Viljen til at samarbejde er derfor noget vi sætter højt.

En arbejdsdag hos os indebærer at prospektere frem til aktuelle profiler som opfylder vores kunders krav. Med telefonen som vores primære arbejdsværktøj taler vi med relevante kandidater og forvalter dem på bedst mulig måde. Sociale kompetencer og evnen til at have mange bolde i luften er derfor noget vi forventer af dig som rekrutteringskonsulent. Som tillæg til det er det vigtigt for os at vores Talent Sourcer trives med kandidatsamtaler over telefon.

Tiltrækker rollen som Talent Sourcer dig?

Kontakt julie.vik@jobsolution.no, eller ring +47 406 14 020.


Account Manager

I rollen som Account Manager hos os på Job Solution arbejder du dagligt med at kontakte danske virksomheder, som har et rekrutteringsbehov. Vi har med tiden opbygget en stor kundeportefølje, og som en Account Manager hos os vil du få muligheden til at bearbejde videre på nye og eksisterende kunder. Vi arbejder med virksomheder over hele landet, indenfor mange forskellige brancher. Det giver dig muligheden for at prøve at arbejder med forskellige brancher, og for med tiden at specialisere dig indenfor en.

I rollen som Account Manager arbejder du tæt sammen med den daglige leder samt andre ansatte i salgsteamet. Den daglige leder giver dig de værktøjer som behøves for at lykkedes, og vejleder dig når det kommer til mødestruktur, prospektering og dialoger med både nye og allerede eksisterende kunder. Udviklingsmulighederne hos os er store, da vi er et selskab i vækst. Du vil få muligheden til at være med til at opbygge en salgsafdeling.

Dine arbejdsdage er præget af stor variation. Den ene dag kan du være i Jylland, mens du dagen efter er på kontoret og søger efter nye kunder. Du følger dine kunder fra A til Å gennem hele processen og arbejder parallelt med nye og eksisterende kunder. I rollen som Account Manager har du delvis løbende kontakt med dine kunder, men også med dine interne kolleger i rekrutteringsafdelingen, som du arbejder tæt sammen med i hvert enkelt projekt.

Alle projekter gennemføres på teamniveu, med en ansvarlig sælger og Talent Sourcer. Samarbejde og kommunikation er derfor evner vi forventer at du som Account Manager besidder.

Lokker rollen som Account Manager dig?

Kontakt loui.steensen@jobsolution.dk, eller ring +45 27508949.

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her