Byggeri og infrastruktur

Siden vores opstart i Sverige i 2015 har vi fulgt Danmark på en fantastisk spændende rejse inden for byggeri og infrastruktur. I forbindelse med vores indtog på markedet var konjunkturen på vej op igen efter en mindre nedgang. Først og fremmest steg boligbyggeriet stærkt fra efteråret 2015 og frem til 2018. Med boligbyggeriet udviklede infrastrukturarbejdet sig også i en naturlig symbiose.

For os som ser udviklingen udefra, er det tydelig at magtbalancen har ændret sig de sidste 5-10 år. Fra at have været arbejdsgivernes marked i mange år, er det nu arbejdstagernes marked. Arbejdsgivere er blevet bedre til at tage vare på deres ansatte, og arbejdstagerne kender i højere grad deres egen værdi. Dette bidrager til at den klassiske rekrutteringsmetode med annoncer og reklame ikke længere er lige så effektiv. Arbejdstagerne må i større grad opsøges og præsenteres for hvilke muligheder der findes der ude.

Det er præcis her vi kan bidrage med vores innovative rekrutteringsmetode. Vi hjælper til med forskellige typer af roller inden for byggeri og infrastruktur såsom: byggerådgivere, projektledere, gruppeledere/sektionsledere, byggeledere, indkøbere, tilbudsberegnere og projekteringsledere m.m.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at træffe nye kandidater?

Kontakt:josef.nielsen@jobsolution.dk, eller ring +45 20774787.

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her