Vores rekrutteringsproces

Vi anser os selv som jeres eksterne kollega og kan fungere som en støtte i den første del af rekrutteringsprocessen. Vi hjælper jer med at møde de rette kandidater, som matcher den kravprofil vi har udarbejdet i samarbejde med jer.

Headhunting & Search

Hos Job Solution betragter vi os selv som en HR-støtte samt partner i jeres rekrutteringsproces, hvor vi arbejder med at finde de rette kandidater til jeres behov. Vi er specialiseret i at arbejde med rekruttering samt Headhunting & Search, og har kompetencerne samt ressourcerne til at finde de bedste kandidater, som I kan møde til interviews. Vores rekrutteringsproces kan tilbyde jer en effektiv og transparent proces med lave omkostninger – noget som er vigtigt for os.

Kontakt os

Altid fast pris på kort tid

Vi er af den opfattelse, at en rekrutteringsproces ikke behøver at være omkostningstung – Den bør være enkel og effektiv. I gennemsnit ansætter vores kunder én ud af fire personer de møder gennem os. Alt efter hvor mange personer du ønsker at ansætte og hvilken type kandidat du leder efter, varierer prisen. Du kan dog ansætte alle de kandidater, du møder, uden at betale mere end den faste pris.

Kontakt os

Rekrutteringsproces

01. Opgaven starter

Vi gennemgår sammen opgaven og kravprofilen

02. Forundersøgelse

Kortlægning af kandidater i vores netværk samt identificering af nye

03. Interviews

Kontakt med relevante kandidater der matcher kravprofilen. Her hjælper vi med at præsentere jeres virksomhed

04. Gennemgang af profil

Gennemgang og kvalitetssikring af kandidatens profil

05. Kandidatpræsentation

Vi præsenterer de kandidater som vi har kvalitetssikret gennem processen

06. Kundeinterview

Vi booker interviews ind mellem kunden og de kandidater som kunden ønsker at møde

07. Second Opinion & reference indhentning

Vi indhenter referencer på kandidaterne og evaluerer sammen med kunden

08. Opgaven afsluttes

Når kunden føler sig tilfreds og vi har levet op til forventningerne i kravspecifikationen

Kunder om vores forskellige modeller

“Vi fik pludseligt behov for to elektrikere, da vi netop havde vundet et større udbud. Vi valgte Ex.rek modellen hos Job Solution som er en ekstra hurtig metode hvor flere rekrutteringskonsulenter er involveret. Efter fire uger havde vi mødt fire elektrikere og ansatte en af dem. Efter yderligere tre ud kom vi i mål med den sidste rekruttering”
“Vi var i startfasen med at styrke vores afdeling på vores kontor i Oslo, og havde behov for en senior konsulent indenfor et nicheområde. Vi havde nogle høje krav, som i dette tilfælde var yderst nødvendige. I løbet af 35 dage mødte vi tre kandidater, hvor vi valgte at ansætte en af dem. En super kosteffektiv løsning hvor vi kunne bestemme hvem vi ville møde. Job Solution sørgede for yderst relevante kandidater.”
“Vi har arbejdet med job Solution gennem længere tid, og er vældigt tilfredse. Vi har valgt job Solutions proaktive løsning da vi ønsker at møde tre kandidater om måneden, med mulighed for at ændre kravene alt efter behov. Her opretholder Job Solution kontinuerligt høj kvalitet på leverancen, hvilket gør det muligt for os, at opbygge et netværk af kandidater som vi kan møde igennem dem.”

8 Rekrutteringskonsulenter
531 Tilfredse kunder
4764 Bookede interviews
1112 Ansættelser

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her