Lær mere om os og vores historie

Vi har i løbet af de seneste år forandret synet på rekruttering i både Danmark, Sverige og Norge.

Vores historie

I efteråret 2015 bestemte vi os for at forandre rekruttering. Med os i bagagen havde vi flere års erfaring indenfor salg og rekruttering. Vi valgte at starte Job Solution op i Stockholm. Siden da har udviklingen været stejlt, og vi har taget store skridt som både virksomhed og individer. I dag har vi kontorer i Stockholm, Luleå, Oslo og København.

Hvert år har vi kunnet se tilbage på den fantastiske udvikling vi har haft sammen med vores kunder, og i hvilket omfang vores samarbejde har gjort en forskel for mange typer virksomheder og kandidater.

Det er med en stor glæde når vi ser tilbage på 2015, og indser hvilken fantastisk rejse vi har taget sammen vores kunder. Vi tror på langsigtede relationer og en proaktiv tilgang. Vi ved at relationen som vi er i gang med at bygge op sammen med vores kunder, er begyndelsen på et langsigtet samarbejde.

Problemer vi løser sammen med vores kunder

Som arbejdsgiver søger man efter individer som kan komme ind og bidrage til virksomhedens fremgang med sine kompetencer. Som arbejdsmarkedet ser ud i dag, søger disse personer sjældent aktivt efter en ny arbejdsgiver.

I de fleste tilfælde oplever vi at vores kunder ikke har problemer med at afholde interviews. Udfordringen ligger i at finde de rette kandidater, med tilstrækkelig interesse for at skifte job. Det er her vi er bedst.

Vi er derfor ikke en rekrutteringsvirksomhed der konkurrerer med jeres interne HR afdeling. Tværtimod ser vi os selv som et supplement til at løse nogle af de udfordringer der måtte være.

Ved at arbejde tæt med kandidaterne og hele tiden bearbejde markedet, har vi siden 2015 opbygget et stort netværk af dygtige og kompetente kandidater indenfor et bredt felt af fagområder. Vi har fokus på at forvalte dem på bedst mulig måde til vores samarbejdspartnere. Derudover er det vigtigt for os at give kandidaterne den opfølgning de fortjener.

Vi arbejder ud fra en unik model

Vi tror ikke på modeller hvor rekrutteringsvirksomheder, ofte til en høj pris, skal ansætte personer de tror passer ind hos jer. I skal føle jer komfortable med at ansætte jeres næste medarbejder. Derfor overlader vi en stor del af rekrutteringsprocessen til jer.

Kontakt os

Kunder om vores forskellige modeller

“Vi fik pludseligt behov for to elektrikere, da vi netop havde vundet et større udbud. Vi valgte Ex.rek modellen hos Job Solution som er en ekstra hurtig metode hvor flere rekrutteringskonsulenter er involveret. Efter fire uger havde vi mødt fire elektrikere og ansatte en af dem. Efter yderligere tre ud kom vi i mål med den sidste rekruttering”
“Vi var i startfasen med at styrke vores afdeling på vores kontor i Oslo, og havde behov for en senior konsulent indenfor et nicheområde. Vi havde nogle høje krav, som i dette tilfælde var yderst nødvendige. I løbet af 35 dage mødte vi tre kandidater, hvor vi valgte at ansætte en af dem. En super kosteffektiv løsning hvor vi kunne bestemme hvem vi ville møde. Job Solution sørgede for yderst relevante kandidater.”
“Vi har arbejdet med job Solution gennem længere tid, og er vældigt tilfredse. Vi har valgt job Solutions proaktive løsning da vi ønsker at møde tre kandidater om måneden, med mulighed for at ændre kravene alt efter behov. Her opretholder Job Solution kontinuerligt høj kvalitet på leverancen, hvilket gør det muligt for os, at opbygge et netværk af kandidater som vi kan møde igennem dem.”

Mission

Job Solutions mission er at forandre og udvikle måden at se rekruttering på. Ved at maksimere alle parters ekspertise og deltagelse i rekrutteringsprocessen, effektivisere vi markedets forsyning af kompetencer. Vi forener kandidater og arbejdsgivere, så begge parter bidrager mest muligt til det bedste udfald.

Vision

Job Solutions vision er at udvikle individer og organisationer, så alle når deres fulde potentiale.

Ledergruppe

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her