Hvordan kan vi effektivisere din rekruttering?

Vi er eksperter i headhunting og search. For at toppe det hele har vi valgt at fokusere på følgende fem brancher.

Byggeri og infrastruktur

Siden vores opstart i Sverige i 2015 har vi fulgt Danmark på en fantastisk spænende rejse inden for byggeri og infrastruktur. I forbindelse med vores indtog på markedet var konjunkturen på vej op igen efter en mindre nedgang. Først og fremmest steg boligbyggeriet stærkt fra efteråret 2015 og frem til 2018. Med boligbyggeriet udviklede infrastrukturarbejdet sig også i en naturlig symbiose.

Det er præcis her vi kan bidrage med vores innovative rekrutteringsmetode. Vi hjælper til med alle roller inden for byggeri og infrastruktur så som: rådgivere og projekterende, projektledere, gruppeledere/sektionsledere, byggeledere, indkøbere, kalkulatøre, projekteringsledere m.m.

Læs mere

Energi og industri

I 2016 begyndte vi i Sverige at arbejde mere med energi- og industrisektoren, og vi har videreført arbejdet til Danmark. Dette er fagområder i stor vækst, hvor efterspørgslen efter kompetencer er stor. Særligt kompetencer inden for grøn energi vil efterspørges i højere og højere grad fremover. Dette sker i takt med samfundets ønske og mål om at levere bæredygtige løsninger og produkter.

Vi hjælper til med alle roller indenfor energi og industri. Roller som elkraftingeniører, vand- og vindkraftingeniører, procesingeniører, automationsingeniører, projektledere og miljørådgivere er profiler vi rekrutterer til daglig.

Læs mere

Økonomi og management

De seneste år har manglen på kompetencer indenfor økonomi og ledelse skabt ekspantionsudfordringer for virksomheder i stærk vækst. Med en øget efterspørgsel for ydelser inden for B2C og B2B er markedet delt op i områder med spidskompetencer. Med en højkonjunktur i ryggen har markedet oplevet en tilvækst, samtidig med at ressourcer med de nødvendige kompetence er en mangelvare.

Vi arbejder bredt indenfor økonomi- og ledelsessektoren. Vi arbejder eksempelvis med regnskabsmedarbejder, team ledere, revisorer og HR-konsulenter, samt inden for risk & compliance og forsikring for at nævne nogle.

Læs mere

El, VVS og installation

Med højkonjunkturens topniveau i midten af 10’erne, eksploderede antallet af nybyggede boliger i Danmark. En konsekvens af dette blev at EL, VVS og installation fik et ordentlig løft.

Manglen på kompetencer indenfor disse områder blev et faktum og markedet ændrede sig fra arbejdsgiverens til arbejdstagernes. Dette krævede en helt anden salgsproces, da mange arbejdstagere kunne drive deres egne lønninger til rekord høje niveauer.

I dag arbejder vi med flere forskellige dele af sektoren. Roller vi daglig håndterer er for eksempel elektrikere, rørlæggere, VVS-montører, projektledere, serviceteknikere og afdelingsledere.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at træffe nye kandidater?

Kontakt: Josef.nielsen@jobsolution.dk, eller ring +45 20774787.


IT

Med IT-sektorens enorme behov for kompetencer er der en stor mangel i hele landet. Til trods for at der spås om en lavkonjunktur i flere brancher, er der ingen tvivl om at højkonjunkturen inden for IT vil fortsætte.

Vi har arbejdet med projekter i hele landet med alt fra store milliardselskaber til mindre startups. Vi har god forståelse for hvilke profiler der kan bidrage til akkurat deres behov. Profiler som Java-udviklere, .Net-udviklere, UI/UX designere, Front-end, Back-end udviklere, testere, QA-leads, agile coaches og scrum masters er noget som vi dagligt hjælper vores kunder med.

Læs mere

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her