Hvad vi tilbyder

Vi anser os selv som jeres eksterne kollega. Vi skal være som en støtte i den første del af rekrutteringsprocessen. Vi hjælper jer med at møde de rette kandidater, som matcher den kravprofil vi har udarbejdet i samarbejde med jer.

Headhunting & Search

Hos Job Solution anser vi os selv som en støttepartner i jeres rekrutteringsproces. Det indebærer at vi ikke er med i interviewfasen, men arbejder med at finde de rette kandidater til jeres behov. Vi kan derfor lægge vores tid og ressourcer i at finde de bedste kandidater, i stedet for at holde interviews. Resultatet af dette er effektivitet med lave omkostninger – noget som er vigtigt for os.

Kontakt oss

Altid fast pris på kortest tid

Vi synes ikke at rekruttering skal være dyrt. Det skal være enkelt og effektivt. I gennemsnit ansætter vores kunder en ud af fire personer de møder. Prisen vil variere baseret på hvilke kompetencer man ønsker at ansætte, samt hvilke krav man har.

Kontakt oss

Kunder om vores forskellige modeller

“Vi fik pludseligt behov for to elektrikere, da vi netop havde vundet et større udbud. Vi valgte Ex.rek modellen hos Job Solution som er en ekstra hurtig metode hvor flere rekrutteringskonsulenter er involveret. Efter fire uger havde vi mødt fire elektrikere og ansatte en af dem. Efter yderligere tre ud kom vi i mål med den sidste rekruttering”
“Vi var i startfasen med at styrke vores afdeling på vores kontor i Oslo, og havde behov for en senior konsulent indenfor et nicheområde. Vi havde nogle høje krav, som i dette tilfælde var yderst nødvendige. I løbet af 35 dage mødte vi tre kandidater, hvor vi valgte at ansætte en af dem. En super kosteffektiv løsning hvor vi kunne bestemme hvem vi ville møde. Job Solution sørgede for yderst relevante kandidater.”
“Vi har arbejdet med job Solution gennem længere tid, og er vældigt tilfredse. Vi har valgt job Solutions proaktive løsning da vi ønsker at møde tre kandidater om måneden, med mulighed for at ændre kravene alt efter behov. Her opretholder Job Solution kontinuerligt høj kvalitet på leverancen, hvilket gør det muligt for os, at opbygge et netværk af kandidater som vi kan møde igennem dem.”

8 Rekrutteringskonsulenter
531 Tilfredse kunder
4764 Bookede interviews
1112 Ansættelser

Find din næste kollega i dag!

Vil i høre mere om os og hvordan vi arbejder med rekuttering? Vi kommer gerne forbi til et kort møde og fortæller mere.

Book møde her